Regler, viden og vejledning

Dyk ned i gældende lovregler og tidligere afgørelser, find viden om naturskadeordningerne og hent dækningsvejledningen, som forklarer dig, hvordan du kan opnå dækning for skader efter stormflod og oversvømmelse. Du kan også finde Naturskaderådets årsberetninger og andre publikationer.

 • Regler

  Få en samlet oversigt over de regler, der gælder for Naturskaderådets behandling af sager om oversvømmelse, stormflod, stormfald eller tørke.

  Oversigt over regler

 • Afgørelser fra Naturskaderådet

  Se Naturskaderådets tidligere afgørelser af klager over forsikringsselskabernes afgørelser i sager om oversvømmelse, stormflod, stormfald eller tørke

  Se rådets afgørelser

 • Dækningsvejledning

  Vejledningen giver dig overblik over, i hvilket omfang og på hvilken måde, du kan opnå dækning for skader efter tørke, stormflod og oversvømmelse.

  Gå til 'Dækningsvejledning'

 • Viden om naturskader

  Få faktuelle oplysninger og nyttige links om naturskader og de 4 ordninger, samt statistiske opgørelser fra Naturskaderådet.

  Få mere viden om naturskader

 • Publikationer

  Her har vi samlet Naturskaderådets årsberetninger og årsrapporter samt andre publikationer med relevans til naturskadeordningerne.

  Se alle publikationer

 • Typiske spørgsmål om naturskader

  Få svar på typiske spørgsmål om de regler, der gælder i tilfælde af stormfald, tørke, stormflod og oversvømmelse fra vandløb eller sø.

  Se typiske spørgsmål i FAQ'en

Er du i tvivl om anmeldelse af skader efter stormflod? Kontakt dit forsikringsselskab

www.stormbasen.dk kan du selv anmelde skader efter weekendens stormflod.

 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at udfylde formularen, er det dit forsikringsselskab, du skal kontakte. 

Anmeld skade efter stormflod på stormbasen.dk